2017: Nieuw jaar = nieuwe beurs

Voor de organisatie in 2017 slaan Jaarbeurs en Smart Homes de handen ineen! Wat betekent dat? Een nieuwe beurs, namelijk: Smart Homes & Intelligent Buildings. Deze vindt plaats op 14 en 15 november 2017. Naast een nieuwe naam, is het na tien jaar ook tijd voor een nieuwe locatie: Jaarbeurs Utrecht.

Elf jaar geleden is de Beurs Domotica & Slim Wonen van ‘scratch’ opgebouwd, na de elfde editie is deze samenwerking een mooie stap om het evenement de komende jaren nog succesvoller te maken en de kwaliteit hoog te houden. “Ik zie volop kansen voor doorontwikkeling van het event. Online, maar ook onderwerpen zoals E-Health komen nadrukkelijker in scope. Met de samenwerking is tien jaar ervaring meer dan geborgd en kunnen wij ons als kenniscentrum concentreren op de content”, aldus Ad en Corien van Berlo.  Ook Jaarbeurs ziet een succesvolle samenwerking tegemoet. Patrick Schilte, segmentmanager Bouw & Installatie: “Smart Homes is al sinds 1992 actief en heeft het onderwerp ‘smart’ heel duidelijk op de kaart gezet. Onze ambitie is om dit nog verder te brengen en mikken daarbij vooral op opdrachtgevende en voorschrijvende bouw, installatie en vastgoed. De samenwerking biedt ons toegang tot een overvloed aan relevante content en dito netwerk.”


2016: Ja ja, het zit er weer op!

De Smart Homes Beurs Domotica & Slim wonen 2016 heeft de laatste stappen bij het Evoluon gemaakt. Twee succesvolle dagen en een evenement met primeur: Volgend jaar verhuist de Smart Homes beurs naar de Jaarbeurs met een nieuwe titel! Namelijk Smart Homes & Intelligent Buildings. Stay tuned voor meer info!

Smart Homes Beurs Domotica & Slim Wonen 2016